Rasen / Egen irländare / Vuxna hundar till salu

Vuxna hundar till salu

************************************************************* 

Hej!

Pga. personliga själv har jag nu kommit till en punkt där jag har insett att jag tyvärr måste omplacera min vän för att han ska få dem bästa förutsättningarna. 

Mike som han heter är en glad och sprallig setter på 8 månader.
Han kommer från kennel Ethelreds.
Han har kommit in i den åldern där han gärna ignorera vad du säger och är du inte uppmärksam ryker mackan ifrån bordet. Precis som de ska va i den åldern.
Han är frisk och kry men är däremot kryptorkid och vi tror han kommer fortsätta vara det med tanke på hans ålder, så att avla på honom eller ställa ut går tyvärr inte.
Han har däremot en supernäsa och skulle lämpa sig mycket bra till spår eller sök, något som vi redan kör i dagsläget.
Han trivs bäst i skog och mark och vill gärna komma till någon som bor i hus. Han springer gärna lös när han får och det är inga konstigheter att ropa till sig honom. Han kan gå i koppel men kan bli ganska stark, något som jag också tror går att träna bort i samband med ålder. Han har en hundkompis idag och vill gärna komma till ett nytt hem som redan har hund sen innan då han trivs bäst med det. Han går jätte bra även med andra hundar.
Han kan vara ensam hemma i några timmar med sällskap av en annan hund utan problem. Åka bil är inte heller några problem.
Han älskar allt och alla och är helt enkelt en härlig individ.
Om du tror du har hemmet för min kille så hör gärna av dig via sms eller ring på nummer
0702-97 79 28 så berättar jag mer, jag bor utanför Norrköping.
Mvh Louise